III. Czifray-versenykurzus – beosztás az ötödik fordulóra

2018. május 31. - MBTBD

Emlékeztető Időpont: 2018. június 3. vasárnapHelyszín: Szinergia Szakiskola Taverna Tagintézménye, 1133 Budapest, Dráva utca 18-22.

Tovább

MGE-közgyűlés 2018. május 28.

Jegyzőkönyv Mely készült a Magyar Gasztronómiai Egyesület (1011. Budapest, Szilágyi Dezső tér 1 sz. alatt bejegyzett közhasznú egyesület) 2018. május 28. napján megtartott közgyűlésén. 15 órakor a megjelent tagok száma nem éri el a kötelező 50% + 1 főt, ezért a közgyűlés határozatképtelen. Elnök…

Tovább

Kemencés kacsa

A tíz döntős a díjkiosztón (Fotó: Pintér Árpád) Hagyomány és Evolúció A Magyar Gasztronómiai Egyesület május 17-én, a Gourmet Fesztivál szakmai napján osztotta ki a Hagyomány és Evolúció szakácsverseny tíz döntősének az oklevelet és a jutalmakat. Az első három helyezett 400.000, 300.000 és…

Tovább

Több mint gombóc – Gourmet 2018

Káposzta zsemlegombóccal és Champagne-ban készült pezsgő MILLENÁRIS PARK MÁJUS 17–20 Négy napon át főszereplő a gombóc, a pezsgő és a kaviár, a fantázia saját magának szab csak határt. Az idei Gourmet Fesztivál programjai és kiállítói ITT találhatók. Rövid áttekintés ITT A Magyar…

Tovább

MGE ÉVES TARTALMI BESZÁMOLÓ – 2017

Aranyszalag Minőségtanúsítvány és a jó honi alapanyag kutatása Folytatódott az MGE 2013-ban elindított Aranyszalag-programja a Földművelési Minisztériummal és a NÉBIH-hel kötött háromoldalú szerződésnek megfelelően. Az MGE legutóbb a Heppenheimer tojásnak ítélt oda Aranyszalag-tanúsítványt. Erdős…

Tovább

III. Czifray – az ötödik forduló feladatai

Időpont: 2018. június 3. vasárnapHelyszín: Szinergia Szakiskola Taverna Tagintézménye, 1133 Budapest, Dráva utca 18-22. A versenyzők beosztását később írjuk ki. A két téma I. A koranyár alapanyagai újkrumpli újhagyma spárga karalábé zöldborsó zöldbab aranyszalagos Heppenheimer…

Tovább