III. Czifray - I. forduló időbeosztása

2017. március 22. - MBTBD

czifray_logo_blogra.jpgElső forduló április 9-én

Az első forduló időpontja: 2017. április 9. vasárnap, érkezés reggel 7 órától
Helyszín: Szinergia Szakiskola Taverna Tagintézménye, 1133 Budapest, Dráva utca 18-22.

A Magyar Gasztronómiai Egyesület tavaly hirdette meg a III. Czifrayt, a selejtező után tizenhárman folytatják a versenykurzust.

Az első selejtezőnapról szóló beszámoló ITT TALÁLHATÓ
A második selejtezőnapról szóló beszámoló ITT TALÁLHATÓ
A továbbjutottak névsora ITT TALÁLHATÓ
Az első forduló meghirdetett témái ITT TALÁLHATÓK.

Behozható: a két étel hozzávalói, alaplevek, fűszerolajak, ecetek, zöldségek hámozva, de nem szeletelve, halak filézve de nem lebőrözve.

Kérjük a versenyzőket, hogy 2017. április 2-ig küldjék meg az ételeik pontos receptjét, technológiai leírását, anyaghányadait és esetleges kérdéseit a bitterad@gmail.com címre. Fotót nem szükséges küldeni.

A versenyzők beosztása az első fordulóra

A versenyzők 8 percenként kezdenek főzni, 8 percenként tálalnak 5 adagot (4 a zsűrinek, 1 a fotósnak). Első étel (halétel) tálalásának kezdete 09:30, második étel (fánk) tálalásának kezdete 10:30.

A versenyzők neve melletti három időpont látható:

  • főzés kezdetének időpontja
  • első tálalás időpontja
  • második tálalás időpontja

Első csoport érkezése 07:00 óra, főzés kezdete 08:00 óra

  • Czifra Zalán 08:00 09:30 10:30
  • Szalisznyó Tibor 08:08 09:38 10:38
  • Ruff Dávid 08:16 09:46 10:46
  • Kovács Renátó 08:24 09:54 10:54
  • Kovács Antal 08:32 10:04 11:04

Második csoport érkezése 07:40, főzés kezdete 08:40

  • Farkas József 08:40 10:10 11:10
  • Jánosik Péter 08:48 10:18 11:18
  • Garai Ádám 08:56 10:26 11:26
  • Pércsi Alex 09:04 10:34 11:34
  • Pohner Ádám 09:12 10:42 11:42

Harmadik csoport érkezése 10:00, főzés kezdete 11 óra

  • Sipos András 11:00 12:30 13:30
  • Haraszti Zsolt 11:08 12:38 13:38
  • Dudás Péter 11:16 12:16 13:38

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr5514233371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.