III. Czifray-versenykurzus – a selejtező eredménye

2016. december 05. - MBTBD

czifray_logo_blogra.jpgHarmadszor indul el a Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) Czifray-versenykurzusa.

A november 27-én és december 4-én megtartott selejtező után 13 szakács folytathatja két éven át verseny formájában az „önképző továbbképzést”: a negyedévente sorra kerülő fordulókon mindig két feladatot kell megoldani.

A zsüri 20 pontos rendszerben értékeli a konyhai munkát, a tálalást és a tányéron megjelenő ízt/harmóniát – utóbbi szempont háromszoros szorzóval szerepel.

A továbbjutók névsora

  • Pohner Ádám/Alabárdos (533)
  • Ruff Dávid/Beszálló (520)
  • Kovács Renátó/Beszálló (515)
  • Kovács Antal/Susu (501)
  • Dudás Péter/Susogó (497)
  • Sipos András/Susu (495)
  • Jánosik Péter/Borkonyha (489)
  • Czifra Zalán/Costes (487)
  • Garai Ádám/Olimpia (464)
  • Pércsi Alex/Borkonyha (464)
  • Szalisznyó Tibor/Kanpai Izakaya (438)
  • Haraszti Zsolt/Solier (423)
  • Farkas József/Könyvbár és étterem (414)

Hamarosan jönnek a selejtező második részének versenytányérjai és értékelései.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr7414231841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.