III. Czifray – selejtező

2016. november 06. - MBTBD

czifray_logo_blogra.jpgKét turnusban lesz a selejtező

A III. Czifray-kurzus versenykiírására jelentkezett pályázók közül a zsűri 18 szakácsot kér fel a selejtezőn való részvételre.

Várhatóan tizenketten jutnak tovább, ők a selejtező pontszámait magukkal viszik a további fordulókra, amelyekre általában két témát hirdet meg az MGE.

A selejtező versenynapjai: 2016. november 27. és december 4., mindkettő vasárnap. A helyszín: Szinergia Szakiskola Taverna Tagintézménye, 1133 Budapest, Dráva utca 18-22.

Öt adag ételt kell készíteni 2,5 óra alatt. Mindkét napon 8:30-kor kezd főzni az első versenyző, 10 percenként követik a többiek. Az alábbi beosztásban a versenyzők neve mellett két időpont látható:

  • a főzés kezdete
  • a tálalás időpontja

A részletes versenykiírás ITT LÁTHATÓ.

Első versenynap: 2016. november 27. vasárnap

I. csoport érkezése legkésőbb: 07:45 órakor

  • Farkas József (Könyvbár és étterem/Budapest) 8:30 - 11:00
  • Garai Ádám (Olimpia/Budapest) 8:50 - 11:20
  • Dudás Péter (Susogó/Pécs) 9:00 - 11:30

II. csoport érkezése legkésőbb: 08:20 órakor

  • Czifra Zalán (Costes/Budapest) 9:10 - 11:40
  • Lendvai Levente (Arany Kaviár /Budapest) 9:20 - 11:50
  • Ruff Dávid (Beszálló/Budapest) 9:30 - 12:00

III. csoport érkezése: 9:00 órakor

  • Bán László (Diófa/Székesfehérvár) 9:40 - 12:10
  • Adamek Balázs (Diófa/Székesfehérvár) 9:50 12:20

Második versenynap: 2016. december 4. vasárnap

I. csoport érkezése: 07:45 órakor

  • Jánosik Péter (Borkonyha/Budapest) 8:30 - 11:00
  • Hack Barnabás (La Pampa/Budapest) 8:40 - 11:10
  • Pércsi Alex (Borkonyha/Budapest) 8:50 - 11:20
  • Kovács Renátó (Beszálló/Budapest) 9:00 - 11:30

II. csoport érkezése: 08:20 órakor

  • Pohner Ádám (Alabárdos/Budapest) 9:10 - 11:40
  • Kovács Antal (Susu/Budapest) 9:20 - 11:50
  • Sipos András (Susu/Budapest) 9:30 - 12:00

III. csoport érkezése: 9:00-kor

  • Haraszti Zsolt (Solier/Gödöllő) 9:40 - 12:10
  • Szalisznyó Tibor (Kanpai Izakaya/Budapest) 9:50 12:20

mge_egyenesitett.jpg

A verseny fő alapanyaga a szabadtartású aranyszalagos beregi csirke, amellyel az Alemitta támogatja a Czifray-versenykurzust.

aranyszalag_sima_1_copy.jpg

m27_i9_slider9_0.pngSzinergia Szakiskola

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr7514233551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.