JÖN! JÖN! JÖN!

2016. augusztus 17. - MBTBD

lacup-francia-cimlap_8230.jpgNemsokára kapható lesz a magyar nyelvű változat

Szeptemberben magyarul is megjelenik a La cuisine professionnelle című
konyhatechnológiai alapmű, magyar kiegészítésekkel. A magyar kiadás számára átdolgozta Molnár B. Tamás. A főzés tudománya augusztus 21-től lesz előrendelhető a gaultmillau.hu oldalon.

További részletek nemsokára itt, a Bűvös Szakácson.

Frissítés: a konyhatechnológiai kalauzról készült ismertetőnk itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr6414231799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.