II. Czifray-versenykurzus – végeredmény

2015. május 20. - MBTBD

img_5973.jpgFotó: Bakcsy Árpád

Lezárult as II. Czifray-versenykurzus

A magyar gasztronómia legszerethetőbb, legelőrevivőbb és legbensőségesebb szakácsversenye: a Czifray első kurzusa 2008-ban, a második versenykurzus 2013-ban indult.

Ebben a második kurzusban két év alatt hat forduló volt, ez összesen tizenkét feladatot jelentett: fejsajtok és palacsintakreációk, egyénileg kovászolt zöldségek, belsőségkolbászok és babraguk, üdvözlőfalatok és garnírungok Bocuse d'Or stílusban, téli főzelékek és modern vajmártások... Ezek közt sok olyan étel született, amelyeknek helyük van egy friss szemléletű tankönyvben is, és felkerülhetnek vezető éttermek étlapjaira.

Itt közöljük a versenykurzus végeredményét és a hatodik forduló részeredményeit -- azzal, hogy hamarosan jelentkezünk az összefoglaló értékelésekkel, a hatodik forduló ételeivel, fotókkal, ételleírásokkal.

A két éve kezdődött, most lezárult II. Czifray-versenykurzus végeredménye

  1. Daniel O’Shea (5317 pont)
  2. Horváth Ákos (5148 pont)
  3. Szűcs Zoltán (4929 pont)
  4. Puskás Csaba (4908 pont)
  5. Bernát Dániel (4901 pont)
  6. Kis Sándor (4835 pont)
  7. Fülepi Kálmán (4640 pont)

Hatodik forduló: a szépiatányérok

1.Daniel O’Shea (834 pont)
2.Bernát Dániel és Horváth Ákos (809 pont)
3.Puskás Csaba (785 pont)
4.Kis Sándor (773 pont)
5.Szűcs Zoltán (747 pont)
6.Fülepi Kálmán (656 pont)

Hatodik forduló: a nyúltányérok

1.Fülepi Kálmán (826 pont)
2.Kis Sándor (799 pont)
3.Szűcs Zoltán (789 pont)
4.Daniel O'Shea (777,2 pont)
5.Horváth Ákos (765 pont)
6.Bernát Dániel (749 pont)
7.Puskás Csaba (733 pont)

TÁMOGATÓINK

tetrabbit_logo.jpgbudaorsi-halpiac-logo.jpgszinergia_uzleti_szakkepzo_iskola_taverna_tagintezmeny.jpg

Az MGE köszönetet mond támogatóinak, Bakcsy Árpád fotográfusnak, a jó felszereltségű helyszínt és segítséget biztosító Szinergia Szakiskolának, az iskola összes munkatársának és tanulóinak, az alapanyagot szállító Tetrabbit és Budaörsi piac cégnek, valamint Gódor Andrásnak "A sonkásnak".**

Köszönjük a közreműködést a zsűritagoknak:

  • Bicsár Attila (Alabárdos)
  • Cseh János
  • Litauszki Zsolt (Baltazár)
  • Molnár B. Tamás
  • Segal Viktor
  • Takács Lajos
  • Vomberg Frigyes (konyhazsűri)

img_6203.jpg

Fotó: Bakcsy Árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr5314233721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.