Közgyűlés

2014. augusztus 16. - MBTBD

mge_egyenesitett.jpgJEGYZŐKÖNYV

amely a Bonex Kft. Xlll. Szabolcs utca 29. szám alatti székhelyén, 2014. augusztus 14. napján megtartott Közgyűlésről készült.

Jelen vannak:

1./ Tagok a mellékelt jelenléti ív szerint;

Napirendi pontok:

1./ Az Egyesület Alapszabályának módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövegének elfogadása

Az egyesület közgyűlése a meghívóban kiírt 17:00 órakor nem határozatképes. Bittera Dóra, az Egyesület jelenlegi Elnöke 17:23 perckor megállapítja, hogy a 17:15 órára meghirdetett megismételt közgyűlés határozatképes. Köszönti a Megismételt Közgyűlésen megjelent egyesületi tagokat. Elnök megállapítja, hogy a Közgyűlés szabályszerűen került összehívásra, a Közgyűlés határozatképes.

A napirendi pontok megvitatását megelőzően Elnök javasolja, hogy a Közgyűlés levezető elnökévé Pollok László, a Közgyűlésről felvett jegyzőkönyv vezetőjévé Bittera Dóra, jegyzőkönyvhitelesítő-szavazatszámlálónak Harmath Csaba és Vomberg Frigyes tagok kerüljenek megválasztásra.

Tagok rögzítik, hogy a Közgyűlés Levezető Elnöke Pollok László, a Közgyűlésről készült jegyzőkönyv hitelesítői, egyben szavazatszámlálók Harmath Csaba és Vomberg Frigyes, a jeleneléti ívet aláíró megjelentek és a meghatalmazást küldők mindannyian egyesületi tagok.

Az első napirendi pont keretében Levezető Elnök bejelenti, hogy az Egyesület 2014. március 23. napján kelt Alapszabályával kapcsolatosan a Fővárosi Törvényszék hiánypótlást rendelt el, így szükségessé vált az Alapszabály hiánypótló végzésnek megfelelő újabb módosítása. Erre tekintettel Levezető Elnök tagok elé tárja az Egyesület megfelelően módosított Alapszabályát elfogadás végett.

Tagok az Alapszabály megismerését követően egyhangúan meghozták az alábbi

5/2014. sz. Határozatot

Tagok az Egyesület módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapszabályát egyhangú döntéssel elfogadják.

További napirendi pont és hozzászólás nem lévén Levezető Elnök a Tagok részvételét megköszöni, és a Közgyűlést 17:34 órakor berekeszti.
K m f

                                            Pollok László              Bittera Dóra

levezető elnök jegyzőkönyvvezető

Harmath Csaba Vomberg Frigyes
jegyzőkönyvhitelesítő jegyzőkönyvhitelesítő

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr8714233325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.