Hagyomány és Evolúció – meghívó döntőre

2013. október 21. - MBTBD

hagyev-bocuse-illusztrecio.jpgBocuse d'Or európai selejtező Brüsszelben (Fotó: Lephotograph)

A Hagyomány és Evolúció döntője szombaton és vasárnap látványkonyhán zajlik, üvegfalon át követhető a konyhai munka. A „nézőtér” a büfé előtere pulttal és kanapéval.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk

Idő: 2013. október 26. és 27 (szombat és vasárnap)

Hely: METRÓ Vevőakadémia, Budaörs (a budaörsi Metró áruház parkolójában lévő épület I. emeletén)

A dobogósok díjazása

  1. helyezett: 400.000 Ft OTP Klub ösztöndíj
    II. helyezett: 300.000 Ft OTP Klub ösztöndíj
    III. helyezett: 200.000 Ft OTP Klub ösztöndíj

Az ösztöndíj továbbképzés célját kell szolgálja.

További díjazások:

A cookbooks.hu könyváruház felajánlása: szakkönyv minden dobogósnak, és egy szakkönyv különdíjként ("Fekete Antonio különdíj")

Károly József hentesüzletének felajánlása: 3 x 50.000 Ft értékű vásárlási keret, amely beváltható a hentesüzletben (Budagyöngye).

További OTP Klub ösztöndíjazás

A döntő résztvevői közül az az első 6, aki tudja vállalni a Bocuse d'Or feltételeit, (vagyis kétszer 2 hónapon át teljes mellbevetéssel tud készülni Magyarország képviseletére a Bocuse d'Oron), az célzott felkészítést kap a Bocuse d’Or magyarországi selejtezőjére (2014. március 10-12.)

A magyar selejtező első helyezettje jut tovább a európai selejtezőre (Bocuse d´Or Europe), amely 2014. május 8-9 között lesz, Stockholmban.

Mely első helyezett az európai döntő előtt további 2 hónapos intenzív felkészítésben részesül.

hagyev-metro-konyha_0821.jpgA METRO Vevőakadémia tankonyhája

A zsűri

Zsűritagok szombaton és vasárnap (ábécé-sorrendben):

Bíró Lajos
Csapody Balázs
Hamvas Zoltán
Molnár B. Tamás
Széll Tamás
Szulló Szabina

Konyhai értékelők: Fekete Antonio és Vomberg Frigyes

(a zsűri összetétele változhat)

További támogatók

metro_kicsi.jpghungaroshrimp.jpgpassion_trade_gastro_logo.jpgmge_egyenesitett.jpgcookbooks_hu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1814233689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.