Gault&Millau Magyarország 2012

2011. október 18. - MBTBD

img_8616.jpg(Fotó: Bakcsy Árpád, a fotón Côme de Chérisey, a Gault&Millau főigazgatója és Molnár B. Tamás a magyar kalauz főszerkesztője)

2012-ben megjelenik az első Gault&Millau Magyarország étteremkalauz.

A Gault&Millau nemzetközi szinten működik, napjainkban a legbefolyásosabb étteremkalauz-kiadók egyike.

logo_gm_2011_rouge_moyen.jpg

A Gault&Millau Magyarország étteremkalauz célja az

-hogy a magyar gasztronómiában megindult változások lendülete megmaradjon, és a hiteles teljesítményű éttermek hosszú távon sikeresek lehessenek

-hogy regionális mezőgazdasági termékek és kézműves élelmiszerek rövid utat találjanak a jó és kiemelkedő minőség és az elismertség felé

-hogy Magyarországon általánosságban emelkedjen a vendéglátás színvonala.

E célok érdekében a Gault&Millau Magyarország a vendégek és az éttermek tárgyszerű tájékoztatását tekinti elsőrendű feladatának, a nemzetközi összehasonlítást is lehetővé téve.

A kalauz szakmai irányítója és főszerkesztője Molnár B. Tamás lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr9314231817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.