Gyorshír

2008. március 30. - MBTBD

french_open_logo.jpg

Párizsban a magyar csapat második helyzést ért el csoportjában
az OPEN DE DESSERTS DE FRANCE cukrászvilágbajnokságon,
ezzel bekerült a döntőbe.

A francia szervezők 2007 őszén a Magyar Gasztronómiai Egyesületet kérték fel, hogy delegáljon versenyzőket a világ legrangosabb cukrászvilágbajnokságra.

Az egyesület Mihályi László cukrászt (a Váci Desszertszalon tulajdonosa, a Hotel Sofitel korábbi főcukrásza) és Nesztovidisz Zoltánné cukrászt (Hotel Intercontinental, Budapest) kérte fel.

Az elnöki tisztségre Auguszt József cukrászt kértük fel, az Auguszt dinasztia tagját, aki Magyarországot képviselte a zsűriben.

A döntő 2009. január 27-28-án lesz a lyoni SIRHÁ-n,
a Bocuse d'Or szakácsverseny előtt.

A Magyar Gasztronómiai Egyesület és az ország nevében
köszönetet mondunk a támogatóknak:

HARMATH Csaba MGE-tagnak, a VALRHONA cégnek
és az Oktatási Minisztérium Reneszánsz Irodájának

A bejegyzés trackback címe:

https://magyargasztronomiaiegyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr1014231793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.